La Firul Ierbii este un spațiu pentru conexiuni. Fie că vorbim despre susținerea unui curs sau prezentarea unui produs pentru noi audiențe, am creat un spațiu relaxat și multifuncțional, care să-ți susțină activitatea și misiunea organizațională.

 

Dacă ești în căutarea unui spațiu pentru a organiza un atelier, curs, hackathon, conferință, expoziție, audiție, performance, întâlnire de lucru, festivitate etc, te sprijinim noi.

La noi vei avea acces la:

 

1. Sală multifuncțională

2. Co-working space

3. Bibliotecă

4. Grădină verde

5. Comunitate de profesioniști

6. Bucătărie și ospitalitate

7. Accesibilizare pentru persoane cu dizabilități

8. Echipament high-tech pentru prezentări și lucru

1. Sală multifuncțională

 

Avem o sală luminoasă, dotată și încăpătoare (80 locuri pe scaune), în care găzduim frecvent evenimente publice și private: întâlniri, dezbateri, conferințe, expoziții, performance-uri artistice, etc.

Suntem flexibili, putem adapta spațiul pentru evenimente formale, dar și pentru workshop-uri de fabricație-bricolaj, ateliere cu copii, etc.

 

Fotografie Ira Merzlichin

 

Înapoi sus^

2. Co-working space

 

Punem la dispoziție o zonă de co-working pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor voastre. Putem găzdui până la 15 posturi de lucru într-un spațiu deschis și ușor de adaptat la diverse cerințe.

 

Înapoi sus^

3. Bibliotecă

 

Vizitatorii noștri au la dispoziție o bibliotecă unde pot consulta cărți, reviste și proiecte internaționale,

dedicate îmbunătățirii calității vieții în orașe, antreprenoriatului și dezvoltării durabile.

 

Actualizăm constant resursele bibliotecii prin noi

achiziții de carte și întreținerea unor abonamente la mai multe reviste internaționale dedicate dezvoltării și economiei urbane.

 

 

 

Înapoi sus^

4. Grădină verde

 

Avem o grădină cu acces direct din sala multifuncțională și cu panoramă spre Dâmbovița. O folosim cum vrem noi, de fiecare dată când vremea este frumoasă.

 

Bicicleta ta va fi în siguranță aici, legată de rastelul vizibil din interior.

 

Fotografie Radu Malașincu

 

 

 

Înapoi sus^

5. Comunitate

 

Suntem o comunitate deschisă și activă de specialiști în urbanism, participare civică, dezvoltare și revitalizare urbană. Suntem mereu în căutare de noi membri.

 

 

 

 

Înapoi sus^

6. Bucătărie, ospitalitate

 

Bucătăria noastră este deschisă vizitatorilor și este echipată cu tot ce ar fi necesar preparării gustărilor rapide de prânz sau cină, dar putem și să chemăm un serviciu de catering asortat evenimentului tău .

 

 

 

 

Înapoi sus^

7. Accesibilizare pentru persoane cu dizabilități

 

Credem că este important să deschidem spațiul pentru toți locuitorii orașului, inclusiv pentru persoanele cu diverse deficiențe sau nevoi deosebite. Spațiul nostru este dotat cu o rampă de acces, diverse elemente de ajutor pentru nevăzători, un grup sanitar accesibilizat, precum și o zonă „mama și copilul”.

 

 

 

Înapoi sus^

8. Echipament high-tech pentru prezentări și lucru

 

Punem la bătaie: wi-fi, sistem audio cu boxe, microfon și mixer, proiector, desktop computer, imprimantă, scanner, flipchart și rechizite, etc.

 

*Dacă ai nevoie de ceva în mod special pentru evenimentul tău, sună-ne și vom găsi o soluție.

 

 

 

Înapoi sus^

© La Firul Ierbii 2018